• Belépés
  • Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

Sirály társasház
  • VISSZA
  • KERESÉS
  • TAGOK
  • TÁRSASHÁZI TÖRVÉNY
  • REGISZTRÁCIÓ
  • FÓRUM OKTATÁS
    • Belépés
    • Regisztráció
    Belépés
    Felhasználónév
    Jelszó: Elfelejtett jelszó?

Sirály társasház › Közérdekű ügyek › Közérdekü információk › Nincs gáz

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Nincs gáz
aolejnyik Nem elérhető
Administrator
Üzenetek: 18
Témák: 7
Értékelés: 0
2020-07-24, 01:36 PM
Ne lepődjetek meg, nincs gáz a házban.
Itt voltak a Gázművektől, megállapították a szivárgás tényét és lezárták a gázt - nemrég mentek el.
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
aolejnyik Nem elérhető
Administrator
2020-07-26, 07:02 PM
Bea levele a gáz üggyel kapcsolatban:

A mai nap eseményei:
- Délelőtt kitárcsázta a gázművek mind a két házban, a bejövő gázvezetéket.
- Rákérdeztem, hogy a tegnapi napon, amikor kizárták a házat akkor készült-e munkalap vagy hivatalos irat a történtekről. A válasz a következő volt: Mivel az A épületben találták meg a szivárgást, ezért csak azt akarták lezárni a hálózatról. Nagy Endre felesége, nem engedte meg, hogy csak az A épület legyen lekapcsolva, ezért az utcai bejövőnél zárták ki a hálózatról így már mind a két épületet. Az erről készült munkalapot pedig nem vette át a Nagy Endre felesége (Erika). Másikat nem adnak, utólag nem adják ki, csak az ügyfélszolgálaton keresztül lehet kikéri, hivatalosan, a címre kerestetve. Ezt a közös képviselet tudja megtenni.
- Ahhoz, hogy a két épületben a gáz kitárcsázása megtörténhessen, be kellett jutni a megfelelő tárolókba. ( Ha erre nem került volna sor, akkor a Katasztrófavédelmet értesítette volna a szerelő, aki némi bírság fejében hivatalból nyitotta volna fel a két tárolót) Ez volt az A 27-es. - a bejutáshoz Csabát kértem meg, hogy verje le a lakatot. Azóta az A II/1-es lakó, Tündi, vett egy új lakatot, azt felteszem. Kérlek nézzétek meg, hogy kié a tároló és tájékoztassátok, hogy a kulcs nálam van, előzetes időpont egyeztetést követően átadom miután visszakaptuk a gázt. Azért akkor, mert a kitárcsászáshoz is kelleni fog a lakat kulcs, hogy bejuthassanak a gázművek emberei a tárolóba.-.  A B18-as tároló a Fenyvessy Gáboréké, így oda végül kulccsal bejutottunk. Először magunk, mert nem volt lakattal is lezárva, majd mikor hazaértek, már ők engedték be a szakikat.

A kialakult helyzetben a következő lépéseket kell megtenni, és kérem a közreműködéseteket.
Mivel sürgős a gáz mindenkinek, ezért elkezdtem én is ajánlatot kérni. Három felé küldtem ki tájékoztatás kérő levelet.
1./ Dezsecsőszer Kft. üv. dinnyés Zsolt
2./ Gávi Bt. üv. Pfeffer Zoltán - még nincs válasz
3./ GEMINI MESTER Kft. Schliszka József - innen a "levél nem kézbesíthető+ válasz érkezett.
A Dezsecsőszer Kft. vezetője, Dinnyés Zsolt fel is hívott, és holnap, azaz 26.-án délután idejön és megnézi a munkát. Tájékoztatása szerint teljes papírmunkával, gázművek meoval, mindennel együtt ad majd az ajánlatát.
A vészhelyzeti közgyűlést keddre szeretnénk összehívni. Addigra lesz gázos anyagunk is, lehet arról is szavazni, hogy melyik legyen, valamint a banki szavazás is legyen benne.
A gázszerelési ajánlatot át fogom küldeni és értékelni is fogom, így érdemi szavazás lehet ha olcsóbb ajánlatot kapunk, ha pedig nem lesz olcsóbb, akkor az előző évi szerelő kaphat megerősítést a munka megkezdéséhez. Kérlek hogy mindenkinek küld meg e-mailen is a meghívó mellé.
A napirendi pontoknál a számla feletti rendelkezési jogok legyenek kifejezetten világosan, nem csak a bank számára érthető módon meghatározva.
Legyen benne, hogy a közös képviselet banki ügyintézésre egyedül jogosult, a bankszámla hozzáférése pedig alternatívával. 1 közös képviselő + 1 számvizsgáló; 2 számvizsgáló; 1 közös képviselő + két számvizsgáló;

Ha kérdésetek van, hívjatok.

Köszönöm szépen.

Bea
Válaszol
aolejnyik Nem elérhető
Administrator
2020-07-27, 05:39 AM (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2020-07-27, 12:52 PM. Szerkesztette: aolejnyik.)
Bea átküldte a gázcső javítás árajánlatát. 

UPDATE: 2020.07.27. -> érkezett egy új ajánlat. (lentebb). A régi link is működőképes.

https://drive.google.com/file/d/1MWqaCCT...sp=sharing

A cégről információk itt érhetőek el:

Dézsé Csőszer Kft.-rő, elérhető információ
https://www.ceginformacio.hu/cr9318745596
http://gazszereles-budapest.hu/bemutatkozas/
A cégről a fenti linkeken az interneten minden fontos információ megtalálható.
Válaszol
aolejnyik Nem elérhető
Administrator
2020-07-27, 12:50 PM
Érkezett egy "mázolással kiegészített ajánlat is:

https://drive.google.com/file/d/1qYQs_kY...sp=sharing
Válaszol
Kiss Beatrix Eszter Nem elérhető
Junior Member
Üzenetek: 5
Témák: 0
2020-07-30, 07:20 PM
Zsolt Dinnyés

Mellékletek14:43 (6 órával ezelőtt)

címzett: én
A szakvéleményt mellékeltem.

Üdvözlettel,

Dinnyés Zsolt
+36 (30) 213-8006

https://drive.google.com/file/d/1zbvOL2b...sp=sharing
Válaszol
Junior Member
2020-08-14, 06:19 PM
Kedves Tulajdonosok!
Szeretnék mindenkit tájékoztatni a gázszerelés jelenlegi helyzetéről.
A gázszerelést a mai napon befejezte a Dézsé Kft. Kicserélték a csapokat, könyököket, tömörítették a csatlakozási pontokat. Elvégezték a tömörségi vizsgálatot, ami sikeres volt. Lejelentették a gézműveknél a munkát és kérték a MEO ellenőrzését. A MEO ellenőrzését követően fogják a gázművek emberei visszaszerelni az órákat! Ez egy fontos művelet, mindenkinek a saját érdeke, hogy a plombát aláírja és átvegye a gázóra visszahelyezését. HA minden óra a helyén lesz, akkor visszakapjuk a gázt, vagyis kitárcsázzák az A és a B épületben is bejövő kötésnél a vezetéket és az utcán is kinyitják a gázcsapot. Nagy valószínűséggel erre már csak 24-e után fog lezajlani. Kértem, hogy Dinnyés úr jelezze, mikorra igazolta vissza a gázművek felé a MEO idejét.
Mindenkitől kérek még egy kis türelmet.
Amint tudok valamit, azonnal jelzem, ezen a fórumon.
Köszönöm a figyelmet.
Bea
Válaszol
Junior Member
2020-08-17, 02:11 PM
Kedves Tulajdonos és Lakótársak!

Ma beszéltem a gázszerelővel. Tájékoztatott, hogy 25.-én jön a gázművek átadásra és MEO-ra. Ha minden rendben, akkor visszakapjuk még 25.-én a gázt, és elkezdődik az órák visszaszerelése. Az átadás a mi általunk megbízott gázszerelő csapat és a gázművek között jön létre, a MEÓ-t a gázművek végzi, a gáz visszaadását is vagyis a kitárcsázást és a fő gázcsap megnyitását. A gázórák visszaszerelését is a gázművek végzi. Az általunk megbízott vállalkozásnak még hátralévő munkája a javítást követő mázolás. Ha az is kész, akkor teljesítették a vállalt feladatot. Összességében abban bízom, hogy 27.-én már meleg víz alatt tusolhatunk mindannyian.
Még egy kis türelmet kérek mindenkitől és köszönöm, hogy eddig is türelemmel viseltétek a helyzetet.

Bea
Válaszol
« Következő régebbi | Következő újabb »

• Megtekintés nyomtatható verzióban
Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég
  • Kapcsolat
  • Vissza a lap tetejére
  • Könnyített (archív) mód
Community Forum Software by MyBB
Designed By Rooloo.